MTV ödemesi yapacaklar hemen okusun: Duyuru yapıldı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi yapacaklar için duyuru yapıldı. MTV ödemesinde sunulan bir avantaj duyuruldu. Ziraat Bankası, MTV kampanyası açıklamasında bulundu. Banka, 5 Ağustos’a kadar geçerli olacak MTV kampanyasının tüm detaylarını internet sitesi üzerinden bildirdi.

Ziraat Bankası’ndan Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi yapacaklara açıklama yapıldı. MTV ödeyecekler kampanyaları yakından takip ediyor. 31 Temmuz’da sona erecek olan MTV ödemelerinde bir kampanya başlatıldı. Ziraat Bankası, 5 Ağustos’a kadar yapılacak olan MTV ödemelerinde ücretsiz 4 taksit yapacak.

ZİRAAT BANKASI MTV KAMPANYASI DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanya 1 Temmuz – 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şubemiz, ATM’lerimiz, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız taksitli MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version