MTV ödemesi yapacaklar hemen okusun: Ücretsiz olacak!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi yapacak herkesi ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Ay sonuna kadar ödenmesi zorunlu olan MTV ödemesinde kampanya başlatıldı. Ziraat Bankası’ndan başlatılan kampanya hakkında müşterilere bilgi verildi. Kampanya, 5 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak.

Ziraat Bankası’ndan MTV ödemesi yapacak kişilere duyuru yapıldı. Banka, MTV ödemesi yapacaklara ücretsiz taksit imkanı sundu. Kampanyanın 5 Ağustos’a kadar devam edeceği kaydedilirken, 4 taksite bölünebileceği bildirildi.

ZİRAAT BANKASI MTV KAMPANYASI AÇIKLAMASI VE DETAYLARI;

Kampanya 1 Temmuz – 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şubemiz, ATM’lerimiz, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız taksitli MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version