Kültür Sanat

Mucize doktor dizisinde şok eden ayrılık!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Son yayınlanan fragmana göre, Doktor Adil’in Ameliyat sedyesi üzerinde olduğu görüldü. Bu nedenle seyirciler Adil hocanın ölüp ölmeyeceğini merak ediyorlar.

Her hafta Perşembe günü izleyici karşısına çıkan Mucize Doktor son fragmanı ile şaşırttı. 49. Bölüm ikinci fragmanda doktor Adil’in ameliyat sahnelerine yer verildi. Bu nedenle izleyiciler Adil hocanın ölüp ölmeyeceğini merak ediyorlar.

Kulislerden alınan bilgilere göre Adil Hoca karakterine hayat veren Reha Özcan diziden ayrılacak. Bu ayrılığın sonrasında ise yapım şirketinin nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor.

Mucize Doktor 48. Bölüm Özeti:

Ali, Vuslat’ın omuzlarına yüklediği muhbirlik görevi altında ezilmektedir. Bu sırada yeni yönetimden zarar gören Tanju ve Beliz gibi birçok kişi Vuslat’a karşı gizliden gizliye diş bilemekte ama kimsenin elinden bir şey gelmemektedir. Baskıya daha fazla dayanamayan Ali sonunda muhbirlik yapar ve Ferman’la araları açılır. Ali’nin yaşadıklarına daha fazla kayıtsız kalamayan Adil, ilk kez Vuslat’a karşı bir girişimde bulunur. Ama Vuslat’ı indirmek hiç de kolay olmayacaktır.