Müdür Kadıoğlu’nun Mutlu Günü 

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'nun doktor oğlu Doruk, diyetisyen Seda Kürçe ile görkemli bir düğünle evlendi. Seyirtepe Saklı Vadi Bahçe'deki düğüne, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve birçok önemli davetli katılarak genç çiftin mutluluğunu paylaştı. 

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu’nun doktor olan oğlu Doruk, muhteşem bir düğünle Seda Kürçe ile dünya evine girdi. Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu doktor olan oğlu Doruk, aynı işyerinde tanıştığı diyetisyen olan Seda Kürçe ile muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. Seyirtepe Saklı Vadi Bahçe’de yapılan düğün bahçesinde nikah şahitliklerini gençlerin genç arkadaşları yaptı. 

Damat ve gelinin anne babaları olan Tülay, Kadir Kadıoğlu ile Semiha, Mustafa Kemal Kürçe, düğün bahçesinin kapısında davetlileri karşıladı. Düğün devamında davetlilerin masalarına giderek davetlilerle tek tek ilgilendi. Düğüne, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir Adliye Bölge Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Cumhuriyet Başsavcı vekilleri Bülent Dinçel, Erdem Işık, Emekli olan Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, MHP İlçe başkanı Akif Yılmaz, STK yönetici ve temsilcilerin de bulunduğu bine yakın davetli katıldı. Oyun havaları eşliğinde damat ve gelinin arkadaşları ile davetliler bol bol oyun oynadı. Küçük Ahmet’in zeybek gösterisi davetliler tarafından bol alkış aldı. 

Exit mobile version