Müge Anlı Aleyna Çakır olayının üzerini bilerek mi kapattı?

Aleyna Çakır olayında sular durulmuyor. Hayatını kaybeden genç kızın anne ve babası Müge Anlı'nın bugünkü programında konuk olarak görülemeyince, "Müge Anlı Aleyna Çakır dosyasını kapattı" iddialarında bulundu. Gerçek ise sonradan ortaya çıktı.

Aleyna Çakır olayında gelişmeler art arda gelirken bir gelişme de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşandı. Programı izleyenler Aleyna Çakır’ın anne ve babası Hatun ve Mehmet Esen’i program konukları arasında göremedi. Bu durum olayı takip edenler arasında “Müge Anlı Aleyna Çakır dosyasını kapattı” mı gibi yorumlara sebep oldu.

Sosyal medyada bu yönde paylaşımlar yapılırken bazı haber siteleri de bu yönde haberler yaptı. Ancak Müge Anlı’nın bugünkü bölümünde Aleyna Çakır’ın anne ve babasının konuklar arasında değil seyirciler arasında yer aldığı ve baba Mehmet Esen’in bir ara işlenen dosya hakkında konuştuğu görüldü.

Edinilen bilgilere göre, anne ve babanın konuk olarak değil seyirciler arasında yer alma nedeni konuya ilişkin elde olan ve kamuoyuna sunulabilecek tüm verilerin sunulmuş olması, yeni dava ve dosyalara da programda yer verme isteği. Zira, son programda Müge Anlı, Aleyna Çakır ve Gülay Uygun ile ilgili elindeki belgeleri talep olması halinde savcıya sunabileceğini söylemişti. Aleyna Çakır davasına ilişkin yeni gelişmeler olmaması durumunda Hatun ve Mehmet Esen çifti programı seyirciler arasından takip edeceği öğrenildi.

Müge Anlı’nın daha önce de öldürülen küçük kız Rabia Naz’ın dosyasını, bilinmeyen sebeplerden kapattığı iddia edilmişti. Anlı bu konudaki sessizliğini korurken yaşanan bu olay, ikinci kez bir olayın üzerine bilerek gitmediği tartışmalarını alevlendirdi.

 

 

Exit mobile version