Müge Anlı & Esra Erol Düşmanlığı Bitecek Gibi Gözükmüyor! Dünya Evine Gireceğini Açıklayan Müge Anlı Nispet Yaptı!

Canlı yayında yaptığı duyuru ile İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine gireceğini açıklayan Müge Anlı, bu açıklamasının ardından sosyal medya platformlarında en çok konuşulan isim oldu. Kınalı eller ile canlı yayına gelen Müge Anlı, kına gecesine öyle bir ismi davet etti ki görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Detaylar haberimizde…

Evlilik kararı aldığını canlı yayınlanan programında sevenleri ile paylaşan başarılı sunucu Müge Anlı, bu kararı açıklamasının hemen ardından kına gecesi düzenleyerek evlilik kutlamalarına başladı. Format tartışmaları ile kanlı bıçaklı olduğu Esra Erol’a nispet yapar gibi bir kına gecesi davetli listesi oluşturan Müge Anlı, bu davetli listesi ile çok konuşuldu.

Evleneceğini Canlı Yayında Açıkladı

ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı, aydınlattığı faili meçhul cinayetler ve kısa süre içerisinde bulduğu kayıp insanlar ile en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyor.

Geçtiğimiz gün yine canlı yayınlanan programında izleyicilerin karşına geçen Müge Anlı, pek alışık olmadığımız bir duyuru yaptı. İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatlarını birleştirme karar aldıklarını açıklayan Müge Anlı, hemen peşinden bir kına gecesi düzenledi.

Davetliler Arasındaki O İsim Çok Konuşuldu

Evlilik kutlamalarına kına gecesi ile başlayan Müge Anlı, mutlu gecesine pek çok yakın arkadaşını davet etti. Davetliler arasında bir isim diğerlerinden daha çok önce çıktı. Müge Anlı’nın davet ettiği isim, Esra Erol’a olan kininin soğumadığı yönünde yorumlar yapılmasına neden oldu. Ünlü sunucu 25 Haziran günü sade bir nikah töreni ile dünya evine gireceğini açıkladı.

Format Tartışmaları sebebi ile birbirlerine düşen Esra Erol ile kavgalı olan Müge Anlı, Esra Erol’un arasının bozuk olduğu ünlü sunucu Zuhal Topal’ı sosyal medya hesabından takibe almıştı. Müge Anlı son olarak düzenlediği kına gecesine Zuhal Topal’ı da davet etti.

Müge Anlı’nın Zuhal Topal’ı kına gecesine çağrılması sosyal medyada gündem oldu. Sevilen oyuncunun bu davetinin, kanlı bıçaklı olduğu Esra Erol’a bir nispet olarak yorumlandı.

Exit mobile version