Müge Anlı olarak gitti, Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak geri dönüyor: Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezona başlıyor!

Araştırmacı – gazeteci Müge Anlı Yüzbaşıoğlu tarafından sunulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezon için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yeni sezonundan önce seyircisi için bir fragman yayınlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ağustos ayının o gününe işaret etti.

SEZONU HAZİRAN SONUNDA NOKTALADI

ATV ekranlarından 2008 yılından bu yana seyirci karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezon onayını aldı. Geçtiğimiz sezonu 24 Haziran 2022 tarihinde noktalayan ve kısa bir mola için ekranlardan ayrılan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezon tarihini seyircisi ile geçtiğimiz gün paylaştı.

SEZON ARASINDA EVLENDİ

Sezon arasına çıkmadan önce izleyicilerine müjdeli bir haber veren programın sunucusu Müge Anlı, evleneceğini duyurmuştu. 24 Haziran 2022 tarihinde ekranlardan ayrılır ayrılmaz nikah masasına oturan Müge Anlı, 25 Haziran 2022 tarihinde Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirdi. Evliliğe ikinci bir şans veren Müge Anlı, sezon arasında Instagram hesabında soyadını değiştirerek, Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak güncelledi. Ekranlara Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak geri dönecek olan ünlü sunucu, yeni sezon tarihini de kendisini açıkladı.

YENİ SEZONU AĞUSTOSUN SONUNDA AÇIYOR

Sosyal medya hesabını geçtiğimiz yıl açan Müge Anlı Yüzbaşıoğlu, yazın pek bir paylaşım yapmadı. Geçtiğimiz gün uzunca bir aradan sonra takipçileriyle bir video paylaşan Müge Anlı Yüzbaşıoğlu, Tatlı Sert programının yeni sezon fragmanını kendisi yayınladı. Müge Anlı Yüzbaşıoğlu’nun paylaşımının ardından ATV ekranlarından bu sezon da seyirci karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 29 Ağustos 2022 tarihi itibariyle seyirci karşısına çıkmaya başlayacağı öğrenildi. Hafta içi her gün seyircisi ile buluşacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu sezon da saat 10.00’da yayınlanacak.

Exit mobile version