Müge Anlı programa katılanlara para ödüyor mu? İsyan ederek açıkladı!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen konuklara ödeme yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Canlı yayına çıkarılmak istenen bir kişinin 10 bin TL talep etmesi üzerine ise Müge Anlı açıklamada bulundu. İşte Müge Anlı’nın o açıklamaları…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 2013 yılında konu olan bir olay araştırılmaya devam ediliyor. Gülşen Caymaz’ın kızı Pınar, annesinin bulunması için programa katıldı. Aniden kaybolan kadının Coşkun Yılmaz isimli erkek arkadaşına gittiği iddia edildi. Bunun üzerine Coşkun Yılmaz’ın programa katılması istendi. Ancak Yılmaz’ın programa katılmak için 10 bin TL para talep ettiği ortaya çıktı.

“Biz buraya parayla kimseyi çıkarmıyoruz”

Durum karşısında sinirlenen Müge Anlı ise programa katılanlara para ödemediğini açıkladı. Müge Anlı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ben prensip olarak programa katılan kişilere para vermiyorum. Çünkü bu olaylar adliyeye intikal eden olaylar. Sonra yarın bir gün ‘Para verdiler, para verdikleri için ben de böyle konuştum’ denmesin diye en baştan ben bu konuyla ilgili tavrımı ortaya koyuyorum. Biz buraya parayla kimseyi çıkarmıyoruz, para karşılığı da konuşturmuyoruz. Herkes buraya Allah rızası için geliyor. Ama biz yol ve otel masraflarını karşılıyoruz”

Öte yandan programa katılarak açıklamalarda bulunan Coşkun Yılmaz, o gece eve Zeynel ve Haceli, Zeynel’in kardeşi ve iki tane daha erkek daha geldiğini o iki erkeği tanımadığını o iki erkeğin Zeynel’in arkadaşları olduğunu ev kendi evi olduğunu ve Pınar’ı tanımadığını ifade etti.

Exit mobile version