Magazin

Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleniyor! Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu mesleği ne?

ATV ekranlarında yıllardır program sunuculuğu yapan Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleniyor. Evleneceğini yayında açıklayan Müge Anlı’dan sonra hayranları internet sayfalarında, “Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?”, “Şinasi Yüzbaşıoğlu mesleği ne?” sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

ATV’de yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı evlenmeye karar verdiğini açıkladı. Stüdyoda alkış fırtınasına neden olan evlilik hakkında Müge Anlı kiminle evleneceğini de açıkladı.

Müge Anlı konu ile ilgili açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim.

Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adını da açıklayayım. O mu, bu mu, şu mu olmasın. Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim.”

Şinası Yüzbaşı kimdir?

Şinası Yüzbaşıoğlu’nun İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde üst düzey bir müdür olduğu iddia ediliyor.