Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’ndan düğün fotoğrafı kararı: Fotoğraflar sosyal medyaya koyulmayacak!

Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir karar ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştiren Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı’nın, düğün fotoğrafları merak konusu oldu.

HAZİRAN AYINDA EVLENMİŞLERDİ!

Sektöre adım attığı günden bu yana özel hayatını kameraların önünde yaşamayı tercih etmeyen Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı, bu yönü ile oldukça gizemli bulunmaya devam ediyor. Kısa bir süre öncesine kadar Instagram hesabı dahi olmayan Müge Anlı, haziran ayının sonunda canlı yayında özel hayatına ilişkin bir gelişmeyi paylaşarak herkesi şaşkına çevirdi.

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli gündüz kuşağı programında boy gösteren Müge Anlı, haziran ayında yayınlanan sezonun son bölümünde İstanbul Emniyeti Asayiş Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamış ve açıklamanın üzerinden bir hafta gibi kısa bir süre geçtikten sonra nikah masasına oturmuştu.

FOTOĞRAFLAR MERAK KONUSU OLDU!

Yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı ve davetlilerin cep telefonlarına dahi tedbir koyulduğu Müge Anlı- Şinasi Yüzbaşıoğlu düğünü, hala magazin basını ve sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye devam ediliyor. Müge Anlı’nın hayranları, yaklaşık 3 ay önce gerçekleşen düğüne ilişkin fotoğrafların ne zaman yayınlanacağını, ünlü gazetecinin gelinlik giyip giymediğini ve düğüne ilişkin diğer ayrıntıları merak ediyorlar.

SICAK BAKMIYORLAR!

Sosyal medyanın güvenilir bir yer olmadığını sık sık dile getiren Müge Anlı’nın, düğün fotoğraflarını yayınlayıp yayınlamayacağı merak konusu oldu. Müge Anlı’nın düğün fotoğrafları merak edilmeye devam edilirken Gazeteci Arif Hür, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Kaleme aldığı yazıda Müge Anlı- Şinasi Yüzbaşıoğlu çiftinin düğün fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya sıcak bakmadıklarını ifade eden Hür, bu haberi ile Müge Anlı’nın hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Exit mobile version