GündemMagazin

Müge Anlı’da Ali Toprak cinayeti çözüldü! Şok eden detaylar

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu programda Mersin’in Anamur ilçesinde muz serasında şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Ali Toprak olayı ile ilgili detaylar belli oldu.

“ÇOCUKLARIMA VE BANA YAPTIKLARINA DAYANAMADIM”

Eşiyle birlikte çalışmak için gittiği muz serasında öldürülen Ali Toprak cinayeti Müge Anlı programına konu oldu. Müge Anlı’nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak, seraya gittiğini ses gelmeyince içeri girdiğini o sırada eşi Ali Toprak’ın yerde yattığını söyledi. Ses vermediğini, kafasının kanadığını gördüğünü anlattı. Kendisinin o sırada bayıldığını söyledi. Ancak 22 Ocak günü Ali Toprak’ın eşi Alime Toprak cinayeti işlediğini itiraf etti. İtiraf sonrası “Çocuklarıma ve bana yaptıklarına dayanamadım.” dedi.

CİNAYETİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Cinayetin ardından olay yerine gelen komşu konuştu. Ahmet Bey Âlime Hanım’ı üzerine temizlerken gördüğünü, Ali nerede diye sorduğunu içeride düşmüş yatıyor dediğini içeriye girdiğini etrafın kan olduğunu Âlime Hanım’ın telaşlı olduğunu etrafa bağırmaya başladığını söyledi.Ali Toprak’ın çocukluk arkadaşı Alime Toprak’ın hiç eşi öldürülmüş bir kadın gibi davranmadığını söyledi.Eşi Alime Toprak cinayeti işlediğini kabul etti.