Gündem

Müge Anlı’da aranan Ahmet Ataoğlu bulundu mu? Kayıp Ahmet olayının perde arkası

Müge Anlı’nın aradığı Ahmet Ataoğlu, sosyal medyanın en çok merak ettiği isimlerin arasına girdi. 5 Haziran’dan beri kendisinden haber alınamayan 34 yaşındaki Ahmet Ataoğlu’nun başına neler geldiği merak ediliyor. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı’da araştırılan Ahmet Ataoğlu olayında yeni gelişmeler yaşandı. İsmini vermek istemeyen gizli bir tanık Ahmet Ataoğlu’nun 35 kilo yasaklı madde ile kayıplara karıştığını söyleyince olay bambaşka bir boyut kazandı.

Ahmet Ataoğlu Bulundu Mu?

Müge Anlı programına konuşan gizli tanığın bu ifadesi dikkat çekerken Ahmet Ataoğlu’nun arkadaşı Sezer Mazman “Ya Ahmet beni vuracak, ya ben onu vuracağım. Benim anam ağlayacağına onun anası ağlasın” diye tepki gösterdiği iddia edildi. Müge Anlı’ya başvuran Ahmet Ataoğlu’nun annesi, oğlunun kaybolmadan bir gün önce arkadaşıyla kavga ettiğini söylemişti. Müge Anlı’nın ekibi seyir terasında yayın yaparken maskeli bir kişi Ahmet Ataoğlu’nun motosikletini bırakıp kayıplara karıştı.

Henüz kimliği belirlenemeyen kişiler kayıp Ahmet Ataoğlu’nun motorunu çalarak arkadaşı Sezer Mazman’ın zemin kattaki evinin penceresinden içeri attı. Müge Anlı’ya konuşan Sezer Mazman, “Birileri benim üstüme oynuyor. Kim bilmiyorum. Ben hafta sonu buradaydım. Ben bunu şu an öğreniyorum. Şaşkınım, bilmiyorum. Bilsem, bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Şu an daha kötü oldum. Bir şey söyleyemiyorum.” diyerek kendini savundu.

35 Kilo Yasaklı Maddeyle Kayboldu

Müge Anlı’da konuşan acılı anne Ataoğlu, “Ben ölü ya da diri oğlumu istiyorum. Oğlum tutulacak biri olmayabilir. O benim canım. Hepsini yeni tanıyorum. Suratlarını yeni görüyorum” diyerek feryat etti. Alanya’dan programa bağlanan gizli tanık ise kayıp Ahmet’in 35 kilo yasaklı maddeyi taşımak için aldığını ve yasaklı madde ile birlikte kendisinin kayıplara karıştığını söylemesi olayların seyrini değiştirdi.