Gündem

Müge Anlı’da ‘güzelim’ lafıyla gündem olan Davut Kıranlı intihar mı etti?

Eşini bulmak için Müge Anlı’nın programına çıkan ‘güzelim’ lafıyla gündem olan Davut Kıranlı’nın intihar ettiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Peki, Davut Kıranlı öldü mü? İntihar mı etti? İşte merak edilen o sorunun cevabı…

Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Müge Anlı iddiaları yalanlayarak, Davut Kıranlı’nın intihar etmediğini söyledi.

Davut Kıranlı, son olarak 12 Şubat Cuma günü Müge Anlı’nın programına katılarak gündeme gelmişti. Programda karısının şoför olarak işe aldığı Muammer tarafından kaçırıldığını ve eşini geri istediğini sık sık dile getiriyordu. Ancak programa katılan Sevgi Kıranlı ve şoför Muammer Cambaz birbirlerine aşık olduklarını ifade etmişlerdi.

Karısını çok sevdiğini programda bile ‘güzelim’ diye hitap eden eş Davut Kıranlı canlı yayında bir şok yaşadı. Müge Anlı kısa süre içerisinde ulaştığı Sevgi Kıranlı ve Muammer Cambaz’ı canlı yayına çağırdı. Sevgi Kıranlı, kendi rızası ile Muammer ile kaçtığını ona çok aşık olduğunu söyleyince stüdyo karıştı.

DAVUT KIRANLI İNTİHAR MI ETTİ?

Sosyal medyada Davut Kıranlı’nın intihar ettiği iddiaları dolaşmaya başladı. Bu nedenle Müge Anlı izleyicileri “Davut Kıranlı intihar mı etti?” sorusunun cevabını internet üzerinden araştırmaya başladılar. Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Müge Anlı iddiaları yalanlayarak, Davut Kıranlı’nın intihar etmediğini söyledi.