Magazin

Müge Anlı’da kafaları karıştıran olay! Kuaförden Savaş’tan sonra ev sahibinin oğlu da kayıplara karıştı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu hafta kayıp kuaför Savaş Aydoğan’ı aramaya başladı. Arama çalışmaları esnasında, şüphe yaratan bir kayıp daha yaşandı.

Ev Sahibi Şüphelendi!

Bir süredir kiracısı olan kuaför Savaş Aydoğan’a ulaşmaya çalışan ancak ulaşamayan ev sahibi emekli polis Cemal Tuna, Aydoğan’ın yerini öğrenmek üzere kız arkadaşı Merve E.’ye ve şahsın arkadaşı ve aynı zamanda da kendi oğlu olan Cem Tuna’ya ulaştı. Merve E.’nin ve Cem Tuna’nın, Savaş Aydoğan’ın babasından kalma evi onarmak üzere Sivas’a doğru yola çıktığı ancak aracını Sakarya’da bıraktığını söylediği ve bunun üzerine de emekli polis Cemal Tuna’nın Aydoğan’ın telefon numarasını istediği öğrenildi.

Savaş Aydoğan’ın telefonunu istemesi üzerine ters tepki veren Merve E. ve Cem Tuna, emekli polis olan ev sahibi Cemal Tuna’yı şüpheye düşürdü ve emekli polis Aydoğan’ın ailesine haber verdi.

Ev Sahibi ve Kayıp Şahsın Kız Arkadaşı İfade Verdi!

Emekli polis olan ev sahibinin kayıp şahıs Savaş Aydoğan’ın ailesine haber vermesi üzerine, aile polise kayıp başvurusunda bulundu. Konu hakkında soruşturma başlatan polis, kayıp şahsın 6 yıllık sevgilisi olan Merve E.’yi gözaltına aldı ve emekli polis olan ev sahibi Cemal Tuna’yı da ifadesini almak üzere merkeze götürdü. İfadesinin ardından serbest kalan Cemal Tuna, merkez çıkışında şok bir gerçek ile yüzleşti.

Gözaltına alınan kıza arkadaş Merve E. ise ifadesinin ardından denetimli olarak serbest bırakıldı.

Bu Sefer De Ev Sahibinin Oğlu Kayıplara Karıştı!

Nisan ayının son haftasından beri haber alamadığını ifade ettiği kiracısı Savaş Aydoğan ile ilgili ifade veren ev sahibi emekli polis Savaş Aydoğan, poliste ifade vermesinin ardından şaşırtan bir haber ile yüzleşti. Oğlu Cem Tuna, o gün kayıplara karıştı ve şahıstan o günden beri haber alınamıyor.