Müge Anlı’da kan donduran itiraf: “Çivili sopayla..”

Sakarya'nın Kocaeli ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümünde bugün kan donduran itiraflar geldi!

9 Yaşındaki Şiar’ın ölümüyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Müge Anlı’nın bugünkü canlı yayınında, küçük çocuğun ölümüyle ilgili herkesi şok eden itiraflar geldi.

Müge Anlı’da uzun zamandır işlenen Şiar Kılıç olayına ilişkin bugün anne Gülizar Amanet’ten kan donduran bir itiraf geldi. Müge Anlı canlı yayında küçük çocuğun annesinin; “Şiar yemek yerken ağzından yemekleri çıkıyordu o yüzden Hami’nin oğlunun midesi bulandığı için Şiar’ın yemeğini diğer evde veriyorduk” şeklinde bir itirafta bulunduğunu açıkladı.

Hami’nin oğlunun rahatsız olması nedeniyle Şiar Kılıç’ın yemeklerini diğer evde yediği ortaya çıkarken, Hami bahsi geçen iddiaları kabul etmedi. Hami; “Öbür evde yedirin” şeklinde bir şey demediğini söylerken, Gülüzar’ın kendi isteğiyle bunu yaptığını iddia etti. Dünkü canlı yayının ardından itiraflarda bulunan Şiar Kılıç’ın annesinin açıklamaları ise kan dondurdu. Anne; “Hami çivili sopa ile Şiar’a vurdu” açıklamalar yaptı.

Temmuz ayında Şiar Kılıç’ın babası Samet Kılıç, yangında ölen 9 yaşındaki oğlunun cinayete kurban gittiği şüphesi üzerine Müge Anlı’ya başvurmuş ve ekipten yardım istemişti.

DİĞER ÇOCUKLARI DA TEHDİT ETTİ

Bugünkü programda, Müge Anlı dün yayından sonra Gülüzar ile konuştuğunu, Gülüzar’ın kızlarının her şeyi biliyorlar dediğini, Hami’nin Şiar’ı dövdüğü yönünde açıklamaları üzerinde durduğunu açıkladı. Müge Anlı ayrıca, Gülüzar’ın Şiar’ın yemek yerken diğer çocukları rahatsız ettiği gerekçesiyle başka bir evde Şiar’ı doyurduğu yönünde açıklamaları olduğunun altını çizdi. Hami Bey ise küçük çocuğun annesinin bu ifadelerini yalanlayarak, kendisinin Şiar’ın yan evde yemek yemesi konusunda bir şey söylemediğini ifade etti.

Programın ilerleyen dakikalarında, Müge Anlı Gülüzar’ın dün canlı yayın sonrası kendisine anlattıklarını açıklaması ve Gülüzar’ın onaylamasıyla yayına emniyet güçleri geldi ve ikiliyi gözaltına aldı.

Müge Anlı, Gülizar’ın çocuklarının anlattığı şeyleri izlediğini fakat ekranda gösteremeyeceğini söyledi. Müge Anlı Gülüzar’ın bazı şeyleri hatırlamak istemediğini, sadece olay günü Hami’nin Şiar’ı ve kendisini çok kötü dövdüğünü söylediğini açıkladı. Müge Anlı ayırca, duvarda Gülizar’a ait kan izleri olduğunu ve kadının doktora gittiğinde ipucu verdiğini fakat doktorun bunu anlamadığını ilettiğini söyledi. Gülizar, Hami’nin diğer çocukları da öldürmekle tehdit ettiğini iddia etti.

“DEMİR ÇUBUKLARLA TACİZ ETTİ”

Sonrasında Gülüzar’ın hastaneden eve geldiklerinde Şiar’ın yaşadığını gördüğünü, aynı günün gecesinde bir koku duyduklarını, sonrasında evde yangın çıktığını gördüklerini söyledi.

Gülüzar, Hami’den ayrılmak istediği için tehdit edildiğini söylerken, Hami ise bu iddiaya itiraz etti. Ayrıca Hami’nin olay günü birine bir şey söylersen diğer çocukların da bende diyerek tehdit ettiğini iddia etti.

Gülüzar doktora gidildiği gün Hami’nin Şiar’ı döverek öldürdüğünü, Hami’nin “Nasıl cinayet işledim” diye ağlamaya başladığını iddia etti. Hami ise tüm suçlamaları reddetti. Ayrıca babaanne Emine Kılıç, Hami’nin diğer torunlarını demir çubuklarla taciz ettiğini söyledi.

Bu itiraflar üzerine Gayrettepe Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ve Alibeyköy Polis Merkezi’nden gelen yetkililer Hami Kıcı ve Gülüzar Amanet’i ifadelerini almak için emniyete götürdü.

Exit mobile version