Müge Anlı’da şaşırtan yorum: Abdestimi bozdun deyince ben de aşık oldum!

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu sezon da izleyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Her gün yeni konukların alındığı programda, cinayetten dolandırılmaya pek çok konu aydınlatılmaya çalışıyor.

Uzun bir süredir Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı2nın sunumu eşliğinde ekranlara gelen gündüz kuşağı programı, bu zaman kadar işlenen birçok suçun ortaya çıkmasına ve faillerin yakalanmasına aracılık etti. Geçtiğimiz günlerde programa konuk olan 60 yaşında ki Hatice Çakır’ın programa başvuru nedeni ve kendisini dolandırdığını iddia ettiği şahıs ile ilgili söyledikleri, herkesi şaşkına uğrattı.

Dolandırıldığını İddia Etti!

Mügen Anlı ile Tatlı Sert programı, pek çok suçun ortaya çıkması konusunda emniyet güçleri ile iş birliği yaparken, geçtiğimiz hafta programa bir yeni konu daha dahil oldu. 60 yaşında olan Hatice Çakır isimli kadın, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına “dolandırıldım” diyerek başvuruda bulundu.

Kendisini dolandıran şahıs ile ilgili bilgiler veren Hatice Çakır, mağduriyetini dile getirerek sorunun çözüme kavuşması adına Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Emlakçı olduğu ve adının Nihat Büyüksu olduğunu söylediği kişi tarafından 200 bin TL için dolandırıldığını, kendisine yeni bir evin alınacağının sözünün verildiğini ancak ortada herhangi bir tapunun olmadığını dile getiren Hatice Çakır, olayın iç yüzünü anlatırken verdiği detaylar ile herkesi şaşkına çevirdi.

“Abdestimi Bozdun” Aşkı!

Nihat Büyüksu’ya elden 200 bin TL verdiğini belirten Hatice Çakır, emlakçı ile ilgili şoke eden iddialarda bulundu. Hatice Çakır, emlakçının kendisine samimi davrandığını ve bu davranışlardan sonra “abdestimi bozdun” dediğini dile getirdi. Bu yakınlaşmadan sonra Nihat Büyüksu’ya aşık olduğunu ifade eden Hatice Çakır, dolandırılma olayının gün yüzüne çıkmasını ve parasına tekrar kavuşmak istediğini ifade etti.

“Kadın Bana Kafayı Taktı!”

Yeni bir eve sahip olabilmek amacı ile Nihat Büyüksu’ya para verdikten sonra ortada herhangi bir tapunun olmadığını belirten Hatice Çakır, emlakçının kendisini taciz ettiğini ve odaya alıp cinsel içerikli görüntülerini çekerek kendisine görüntüler üzerinden şantaj yapıldığını dile getirdi.

Programa telefon ile bağlanan Nihat Büyüksu hakkında ortaya atılan iddiaların hepsini reddederek, asıl Hatice Çakır’ın ona kafayı taktığını ve sürekli olarak cinsel içerikli mesajlar yolladığını söyledi.

Exit mobile version