Müge Anlı’nın düğününde çekim yasağı! Yakın arkadaşı Zuhal Topal, yasağı deldi! Davetlileri polisler aradı!

Kariyer hayatına magazin bölümünde başlayan ve sonrasında da daha ciddi konseptlerde sunuculuk yaparak devam eden Müge Anlı, uzun süredir ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda görev alıyor. Sunuculuğu yaptığı program aracılığı ile birçok faili meçhul olayın aydınlanmasını sağlayan Müge Anlı, objektif kişiliği, sade yaşantısı ve profesyonel habercilik anlayışı ile milyonlarca kişinin takdirini kazanmayı başardı.

Özel hayatı ile gündeme gelmeyi tercih etmeyen ve programı dışında da kameralara yakalanmayan Müge Anlı, geçtiğimiz haftalarda ikili ilişkisine dair flaş bir duyuru yaptı. Kendi programında evleneceğini duyuran Müge Anlı, bu haberi ile sevenlerine büyük bir mutluluk yaşatırken, müjdeli haberin hemen ardından bir nikah töreni düzenlendi.

Geride bıraktığımız hafta sonunda dünya evine giren Müge Anlı’nın düğün törenine ilişkin herhangi bir gelin- damat fotoğrafı magazin gündemine düşmezken, düğüne ilişkin çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Anlı’nın yakın arkadaşı Zuhal Topal’ın kendi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar da iddiaları kuvvetlendirdi.

Müge Anlı Evlendi!

Geçtiğimiz hafta içi sunucusu olduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir açıklama yapan ve İstanbul Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceği haberini sevenleri ile paylaşan Müge Anlı, hafta sonu düzenlenen sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi.

Düğünde Polis Araması!

Müge Anlı’nın hayran sayfaları, düğün törenine ilişkin bazı açıklamalarda bulunurlarken düğüne katıldığı bilinen ancak isminin gizli kalmasını isteyen bir konuk, flaş bir paylaşımda bulundu. Kimliği gizli konuğun iddialarına göre otelde gerçekleştirilen düğün töreni öncesinde polislerin üst araması yaptığı öğrenildi.

Zuhal Topal’dan Paylaşım!

Müge Anlı ile yakın bir dostluğu olduğu bilinen oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, hafta sonu düğün davetinde, arkadaşları ile çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaştı. Topal’ın yakın arkadaşı Anlı ile bir fotoğraf paylaşımında bulunmaması, törende çekim yasağı olduğunu kanıtladı.

Exit mobile version