Magazin

Müge Anlı’nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu açıklama yaptı: Bu görüntüler…

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı seyircilere evleneceğini duyurmuştu. Müge Anlı’nın nikah töreni gerçekleşti. Sevilen ismin nikah görüntüleri herkes tarafından merak edilirken eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Yüzbaşıoğlu açıklamasında, adına açılan sahte hesapların kapatıldıktan sonra nikah töreni ile ilgili fotoğrafların paylaşılacağını bildirdi.

 

Müge Anlı televizyon ekranlarında yayınlanan programında evleneceğini duyurmuş ve “Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınız adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Bu kararıma saygı duyarak mutluluğum için dua edeceğinize eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı umut ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Nikah görüntüleri ile ilgili açıklama yaptı

Çiftin nikah töreni 25 Haziran Cumartesi akşamı basından uzak bir şekilde gerçekleşti. Nikah fotoğraflarının ne zaman yayınlanacağını merak edenler için ise eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.


Yüzbaşıoğlu açıklamasında, adına açılan sahte hesapların kapatıldıktan sonra nikah töreni ile ilgili fotoğrafların paylaşılacağını bildirdi.