Müge Anlı’nın gözünden sakındığı kızı, gündem oldu! Lidya Müge Akdağ’ın güzelliği, annesine benzetildi!

Uzun yıllardır kamera önünde iş yapan ve magazinci olarak başladığı gazetecilik kariyerini, hukuk bölümünde yüksek lisans yaparak araştırmacı- gazeteci safhasına getiren Müge Anlı, son günlerde kariyer hayatının yanı sıra kameralardan uzak yaşamayı tercih ettiği özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Uzun süredir ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programın sunuculuğunu yapan ve yüzlerce olayın aydınlatılması konusunda emniyet güçlerine yardımcı olan Müge Anlı, özel hayatını kameraların önünde yaşamamayı tercih ederek kendisi ile ilgili büyük bir gizemin oluşmasını sağladı. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Anlı’nın bu tutumu, özel hayatının merak edilmesine sebep oldu.

Kendisine ilişkin ser verip sır vermeyen, yalnızca annesi ve kızından bahseden onları da kameralardan uzak tutmaya gayret eden Müge Anlı, geçtiğimiz ay yaptığı evlilik açıklaması ile herkesi şaşkına çevirdi. İstanbul Emniyet Müdürü Sinan Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayan Anlı, uzun yıllar sonra özel hayatına ilişkin yapmış olduğu bu açıklama ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Evlilik açıklamasının üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından hayatını Sinan Yüzbaşıoğlu ile birleştiren taze gelin Müge Anlı, bu kez de gözlerden uzak büyütmeyi tercih ettiği kızı Lidya Müge Akdağ ile gündeme geldi. En son yıllar önce çekilmiş olan bir fotoğrafı ile bilinen Lidya’nın değişimi herkesi şaşırttı.

Gözlerden Uzak Büyüttüğü Kızı Ortaya Çıktı!

Burhan Akdağ ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Lidya Müge Akdağ’ı ekranlardan uzak büyüten ve tek bir görüntüsünün dahi gündeme gelmesine müsaade etmeyen Müge Anlı, bu tavrı ile birçok kişi tarafından takdir ediliyor. Ancak dijital çağda bu durumun istikrarını sağlamak oldukça zor. Nitekim 2002 doğumlu Lidya’nın son hali, magazin gündemine düştü ve görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

“Aynı Annesi!”

Sarı saçları ve gülüşü ile ortaya çıkan Lidya, annesi Müge Anlı’ya benzetildi. Sosyal medya kullanıcıları fotoğrafın altına “aynı annesi” yorumlarında bulundu.

Hukuk Okuyor!

2002 doğumlu Lidya Müge Akdağ, Koç Üniversitesi’nin hukuk bölümünde okuyor.

Exit mobile version