Müge Anlı’nın kızı Lidya kimdir, nerede okuyor? İşte Lidya Akdağ’ın hayatı

Türk televizyonlarının en çok sevilen simalarından biri olan Müge Anlı’nın evleneceğini duyurması sosyal medyada büyük yankı yarattı. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayan Müge Anlı, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu isim haline geldi. İnternet kullanıcıları Müge Anlı’nın ilk eşi ve kızı hakkındaki araştırmalarına hız kazandırırken, Lidya Akdağ’ın yaşı ve okuduğu okul merak konusu oldu.

Araştırmacı gazeteci kimliği ile bilinen Müge Anlı, 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 48 yaşındaki Müge Anlı, son programında kendisinden 10 yaş büyük Emniyet Müdür Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine gireceğini duyurdu. Bunun üzerine canlı yayında “Evleniyorum” müjdesi veren Müge Anlı’nın hayranları hummalı bir araştırmaya girdi. Müge Anlı’nın ilk evliliği merak konusu olurken, Lidya Akdağ isimli kızının okuduğu okul da gündeme geldi

Müge Anlı’nın İlk Eşi Kimdir?

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı ilk evliliğini Burhan Akdağ ile yaptı ve bu evlilikten Lidya Akdağ isminde bir kızı oldu. Olaylı bir boşanma ve velayet süreci yaşayan çift, magazin gündeminde de çok konuşuldu. Burhan Akdağ bir dönemin en ünlü magazin programı yapımcısıydı. Müge Anlı ilk eşi Burhan Akdağ ile 1993 yılında dünya evine girmiş ve 2022 yılında kızı Lidya’yı dünyaya getirmişti.

Müge Anlı’nın Kızı Lidya Kimdir?

Müge Anlı, bu evlilikten 20 yaşındaki kızı Lidya Akdağ’ı kameralardan ve magazin gündeminden uzak tutuyor. Lidya Akdağ henüz 6 yaşındayken Müge Anlı ve Burhan Akdağ boşandı. Bu sırada kızları için sık sık bir araya gelen çift 2. kez evlendi. Ancak zaman içinde Müge Anlı eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek boşandı ve çocuğunun velayetini üzerine aldı. Müge Anlı’nın kızı Lidya Müge Akdağ, 20 yaşında ve Koç Üniversitesi’nde okuyor.

Exit mobile version