Müge Anlı’nın Programına Çıkmıştı! O İsim İntihar Etti

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı‘nın programına çıkan o kişiden acı haber geldi. 1 ay önce kaybolan eşinin bulunması için Müge Anlı’nın sunduğu ‘Tatlı Sert’ programına katılan Serkan Kıyak’tan acı haber bugün geldi. Kıyak bugün öğle sıralarında Durak mahallesi Hoca Tahir Efendi sokakta bulunan evinde kendini asarak intihar etti. 32 yaşındaki Serkan Kıyak hayatını kaybetti.

Kaybolduğunu Sandığı Karısı Pideciye Kaçtı

Tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı isim hayat hikayesiyle şok etkisi yaratmıştı. Kıyak, kendisini defalarca aldatan eşin affettiğini dile getirmiş, ve Müge Anlı’nın sunduğu programda ağlayarak eşinin dönmesi için yalvarmıştı. Karısının 2 yaşındaki bebeklerini ve görme engelli anneannesini bırakıp 3 Aralık’ta ortadan kaybolduğunu söylemişti.

Yetiştirme yurdunda büyüyen Serkan Kıyak, eşini çok sevdiğini ve eşinin kandırıldığını söylemiş ve eve dönmesi için eşine yalvarmıştı. Evliliklerinin başlarında hiçbir problem yaşamadıklarını belirten Kıyak eşinin kendisini aldattığını hatta başka erkeklere çıplak fotoğraflarını yolladığını söylemiş her seferinde de eşini affettiğini dile getirmişti.

Kendisini Aldatan Karısının Dönmemesi Üzerine Canına Kıydı

6 Aralık tarihinde yayınlanan programda Serkan Kıyak ile evli olan Zehra Kıyak’ın pideciye kaçtığı öğrenilmiş ve tüm Türkiye şok içinde ekranlara kilitlenmişti.

Serkan Kıyak ekranlarda milyonların gözü önünde eşine eve geri dönme çağırısında bulunmuş, eşi Zehra Kıyak ise reddederek boşanmak istediğini dile getirmişti.

Kendisini defalarca aldatan eşinin eve geri dönmemesi üzerine bunalıma girdiği söylenen Kıyak’ın alınan bilgilere göre intihar etmeden önce tüm yakınlarına mesaj çektiği ve helalleştiği belirtildi.

Exit mobile version