Müge Anlı’ya taşınan Mülkiye Kazan olayına dair son dakika gelişmesi! O isim tutuklandı!

Milyonlarca vatandaşı, her gün ekranları karşısına kilitlemeyi başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bir olayın daha aydınlanmasına aracı oldu! Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın yönettiği programda işlenen Mülkiye Kazan olayı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Olaydan sorumlu olduğu düşünülen o isim, tutuklanarak cezaevine gönderildi!

Sorgusu Tamamlanan Nişanlı, Tutuklandı!

16 Kasım tarihinden itibaren kendisinden haber alınamayan Mülkiye Kazan ile nişanlı olan Mustafa adlı şahıs, emniyet güçleri tarafından 4 gün önce ifadesi alınmak üzere karakola götürülmüş ve gözaltına alınmıştı. Sorgusunun tamamlanmasının ardından hâkim karşısına çıkarılan Mustafa ile ilgili son dakika gelişmesini, programın sunucusu olan Mügen Anlı duyurdu!

Mülkiye Kazan’ın ölümü ile ilgili olarak kendisine yönlendirilen hiçbir suçlamayı kabul etmeyen Mustafa, kasten adam öldürme suçu ile yargılandı. Mustafa herhangi bir itirafta bulunmamasına rağmen, olay ile ilgili olarak hakkında yeterli delillerin toplanması sonucunda tutuklandı ve Mardin Cezaevi’ne gönderildi.

Telefonların Son Sinyalleri Aynı Yerden Geldi!

Kasım ayının ortasından beri kayıp olan ve kendisinin bulunması için ailesinin Müge Anlı’dan yardım istediği Mülkiye Kazan’ın, geçtiğimiz günlerde cansız bedenine ulaşılmıştı. Öldürülmeden önce kuzeni ile nişanlı olan ve aldatıldığını öğrendiği için ilişkisini bitirdiğini söyleyen Mülkiye Kazan’ın son görüldüğü bölgelere dair çeşitli araştırmalar yürütülmüştü. Hem emniyet güçleri hem de Müge Anlı ekibi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Mülkiye Kazan’ın telefon sinyalinin son olarak alındığı bölgede, nişanlısı Mustafa’nın da telefon sinyaline rastlandı.

Almanya’ya Gideceğini Söylemişti!

23 yaşında ki Mülkiye Kazan’ın kaybolmasının ardından, Kazan’ın ablasına genç kadının telefonundan mesajlar atılmıştı. Genç kadının Almanya’ya gideceğini belirttiği mesajlardan şüphelenen Kazan ailesi, mesajların kızları tarafından atılmadığını, kızlarının kapılarının önünden bir arabaya bindirilerek kaçırıldığını iddia etmişti. Ailenin iddialarını araştırmaya başlayan Müge Anlı ve ekibi, genç kadının aynı zamanda kuzeni de olan nişanlısına ulaşmış ve Mustafa isimli kişinin genç kızın kaybı ile ilgili çelişkili ifadelere yer verdiği açıklamalarda bulunduğuna şahit olmuştu.

Hakkında ki hiçbir olumsuz iddiayı kabul etmeyen Mustafa’nın, olayın sorumlusu olduğu bugün itibari ile kesinleşmiş oldu.

Exit mobile version