GündemMuğla Haberleri

Muğla Bodrum’da acı olay: Otel havuzunda ölü bulundu!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan otelde acı bir olay yaşandı. Otelin havuzunda bir kişinin cansız bedeni bulundu. Durumu fark eden kişiler sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptığı kontrol sonucunda 34 yaşındaki adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

OTELİN HAVUZUNDA ÖLÜ BULUNDU

Olay, Muğla’nın Bodrum ilçesinde Gümbet Mahallesi Erguvan Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir otelde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, vatandaşlar bir kişinin otelin havuzunda hareketsiz şekilde buldu. Bunun üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde havuzun tabanına batan 34 yaşındaki Uğur Cengiz’in hayatını kaybettiğini tespit etti.  Yaşamını yitiren Uğur Cengiz’in, otel işletmecisinin oğlu olduğu bilgisine ulaşılırken, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin destekleriyle havuzdan çıkarılacak cenaze otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.