Muğla Bodrum’da feci kaza: Ölü ve ağır yaralı var!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Otomobille motosiklet çarpıştı. Meydana gelen feci kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Feci kaza, Muğla’nın Bodrum ilçesinde Turgutreis Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Turgut Özal Bulvarı’ndan Mehmet Hilmi Caddesi’ne giren T.A.D. idaresindeki 34 DER 862 plakalı otomobil, caddede seyreden Adil Nabi Bulgan idaresindeki 35 ZLF 88 plakalı motosiklete çarptı. Daha sonra hızını alamayan otomobil, Gümüşlük Caddesi’ne girdi. Kaldırıma savrulan otomobil, ahşap direği yıktıktan sonra beton direğe çarparak durabildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada Gümüşlük Caddesi’ne metrelerce savrulan motosiklette bulunan Adil Nabi Bulgan (20) ve S.C.Ç. (20) ağır şekilde yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Adil Nabi Bulgan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kazada ağır yaralanan S.C.Ç.’nin tedavisi devam ediyor. Otomobil sürücüsü T.A.D. ise gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version