GündemMuğla Haberleri

Muğla Bodrum’da hatalı sollama kaza getirdi: Ölü ve yaralı var!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hatalı sollama nedeniyle feci bir kaza meydana geldi. Hatalı sollama yapan otomobil, karşıdan gelen minibüsle çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucunda otomobil sürücüsü ağır yaralanırken, beraberinki kişi ise hayatını kaybetti.

HATALI SOLLAMA KAZA GETİRDİ

Feci kaza, Muğla’nın Bodrum ilçesinde Gölköy Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Gölköy’den Torba yönüne giden Yasin Ö., kullandığı 09 AET 390 plakalı otomobille hatalı sollama yaparak; karşıdan gelen Kadir Ç. yönetimindeki 48 S 1210 plakalı minibüsle çarpıştı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ DE AĞIR YARALI

Otomobil sürücüsü Yasir Ö., ağır yaralanırken, yanındaki Ersan Akbay ise hayatını kaybetti. Minibüs sürücüsü Kadir Ç. ise kazayı yara almadan atlattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralanan otomobil sürücüsü Yasin Ö. sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesini ardından bölgedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Yasin Ö.’nün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından yaşamını yitiren Ersan Akbay’ın cansız bedeni ise otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma minibüs sürücüsü Kadir Ç.’yi ifadesine başvurmak üzere gözaltına aldı.