Gündem

Muğla Bodrum’da korku dolu anlar: 3 iş yeri küle döndü!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iş yerlerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ederek güçlükle söndürebildi. Hediyelik eşya ve oyuncak dükkanlarında çıkan yangında 3 iş yeri küle döndü.

Alınan bilgilere göre, Gündoğan Mahallesi’ndeki deniz malzemeleri, hediyelik eşya ve oyuncak dükkanlarında yangın çıktı. Çıkan yangına iş yeri sahipleri ve çevredekiler yangın tüpleriyle müdahale etti. Ancak yangın kontrol altına alınamayınca itfaiye ekiplerinden destek istendi.

3 İŞ YERİ KÜLE DÖNDÜ

İhbar üzerine bölgeye gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı çok sayıda itfaiye ekibince müdahale edilen yangın, güçlükle söndürüldü.

Yangında, birbirine bitişik üç iş yerinde büyük çapta hasar oluştu. İş yeri çalışanları ve sahipleri üzüntü yaşadı. İlk belirlemeye göre yangının bir iş yerindeki buzdolabının elektrik aksamından kaynaklandığı tespit edildi.

Dükkan sahiplerinden Hasan Bayatkaya, gazetecilere, alevlere 20’ye yakın yangın söndürme tüpüyle müdahale ettiklerini söyledi.