GündemMuğla Haberleri

Muğla Bodrum’da korkunç olay! Aracına geldiğinde cesetle karşılaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde şoke eden bir olay yaşandı. Arıza nedeniyle aracını kilitlemeyen sürücü geri döndüğünde cesetle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. 30’lu yaşlardaki erkek şahsın kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Olay, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşandı. Otomobilin sürücüsü, öğle saatlerinde aracını Gümbet Dolgu Alanı’na park edip teknesine gitti. Aracın kilit sistemi arızalı olduğu için otomobilin kapılarını kilitleyemeyen sürücü, akşam otomobiline geri döndü. Araca binen sürücü, arka koltukta tanımadığı bir kişinin hareketsiz şekilde durduğunu gördü.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Hareketsiz yatan şahıstan ses alamayan kişi hemen ekiplere durumu bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde şahsın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

30’lu yaşlardaki erkek şahsın, kimliğinin tespiti ve ölüm sebebinin belirlenebilmesi için çalışma başlatıldı. Cenaze, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.