Muğla Dalaman’da boş bir arsada bebek cesedi bulundu!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde boş bir arsada bir inşaat işçisi tarafından bez çantanın içinden çıkan şoka uğrattı. Bez çatanın içinden yeni doğmuş erkek bebeği cesedi çıktı. İhbar üzerine gelen ekiplerin olayla ilgili soruşturmaya başlaması ile 3 kişi gözaltına alındı.

Muğla’nın Dalaman ilçesinde inşaat halindeki binanın hemen yanında bulunan boş bir arsada bir inşaat işçisi tarafından bez çantanın içinde yeni doğmuş erkek cesedi bulunmuştu.

BEBEK CESEDİNİN FAİLLERİ RAŞTIRILMYA BAŞLANDI

İnşaatta çalışan bir işçinin malzeme atığı için gittiği arazide bulduğu yeni doğmuş erkek bebek cesedi ile ilgili 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermesi üzerine soruşturma başlatıldı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olaydan sonra oluşturulan sivil özel ekip, henüz bir günlük erkek bebek cesedinin failleri üzerinde araştırma başlattı.

BÖLGE HARİTASI ÇIKARILDI

Özel ekip, olay yerinin bölge haritasını çıkarmasının ardından güzergah üzerindeki tüm Mobese kameraları tarandı. Ekipler, toplam 116 Mobese ve işyeri kamera taraması sonrası kameralara bir motosiklet ve motosiklete binen kadın tespit etti. Motosikletin egzoz kısmı parlak olduğu için motosikletin modeli tespit edildi. Ekipler, yakın zamanda hamile bayanlar üzerinde de araştırma yaptı.

Exit mobile version