Muğla Emniyet Müdürlüğü Polisevi personel alımı yapacak: İlkokul mezunları başvurabilir!

İş arayanlar için kamu yeni personel alım ilanları yayınlıyor. Muğla Emniyet Müdürlüğü Polisevi personel alımı için ilana çıktı. Verilen ilanda en az ilköğretim en fazla lisans mezunlarının başvurabileceği belirtildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Polisevi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre, alakart aşçısı kadrosunda personel alımı yapılacak. 13 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan ilana son başvurular 17 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. Şartları uyan vatandaşlar İŞKUR üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

ÖZEL ŞARTLAR

Daha önceden mesleki deneyimi olanlar mülakatta tercih nedeni sayılacaktır.

Meb Onaylı Hijyen Eğitim belgesi tercih nedeni sayılacaktır.

Eğitim durumu belgesi (diploma, mezuniyet belgesi vs.)

Adli sicil kaydı belgesi

Aile hekiminden alınmış raporu ile sağlık problemi olmadığına dair belge sunulacaktır.

Marmaris Polisevi tarafından yapılacak sözlü ve uygulamalı mülakatta başarılı olmak.

24 saat hizmet verildiğinden çalışma saatleri Marmaris Polisevi idaresi tarafından vardiya esasına göre belirlenecektir.

Aşçılık mesleğinde eğitim gördüğüne dair diploma ya da MEB onaylı sertifika sunulacaktır.

İstenilen evraklar asılları ile birlikte 20/06/2022 tarihi ve saat 16.00’a kadar Marmaris Polisevine teslim edilerek evrak kontrolü ve teslimi yapılacak olup eksik evrakı bulunan adaylar noter çekilişine alınmayacaktır.

Noter çekilişi 21/06/2022 günü saat 13.00 ‘da Polisevi Şube Müdürlüğü giriş kat bekleme salonunda yapılacak, http://www.mugla.pol.tr adresinde mülakata girmeye hak kazananların listesi ile mülakat yeri ve tarihi yayınlanacak olup, ayrıca yazılı veya sözlü tebligat yapılmayacaktır.

Evrakları tam olan başvuru sayısının talep edilen sayının 4 katını aşmaması durumunda 22/06/2022 tarihinde saat 13.00’da , Polisevi Şube Müdürlüğü hizmet binasında bulunan toplantı salonunda Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğünce oluşturulan komisyon tarafından sözlü ve uygulamalı mülakat yapılacaktır.

Mülakatı kazanan adayların, işe alınma aşamasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğünce yapılacak güvenlik arşiv soruşturmasında engel teşkil edici, sakıncalı durumun bulunmaması şartı aranacaktır.

Ayrıca alınacak tüm personeller devlet memuru olmayıp belirsiz süreli (daimi) işçi statüsünde çalıştırılacaktır.

Exit mobile version