Muğla Fethiye’de piton yılanı görüldü: Mahalle sakinleri panik içinde!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde piton yılanı paniği yaşanıyor. 4 gün önce görülen piton yılanının binanın altındaki bir boşluğa girdiği iddia edildi. Mahalle sakinleri panik içinde yılanın bulunmasını istiyor. Yetkililerden yardım isteyen mahalle sakini “Burada yaşayan insanlara yazık. Her gün insanlar burada bekliyor. Herkes çok perişan.” dedi.

Fethiye’de bulunan Yeni Mahalle’de 4 gün önce iddialara göre piton yılanı bir binanın altındaki boşluğa girerken görüldü. Piton nedeniyle tedirginlik yaşayan mahalleli yılanın yakalanmasını istiyor. Bazı kişiler yılanın çıkması için ateş yakarken bazıları da deliğin önüne yiyecek bıraktı. Mahalle Muhtarı Enver Kavak, gazetecilere, yılanın girdiği yerden 2 gün önce çıktığını ve bir kirpiyi yutmaya çalıştığı sırada vatandaşların müdahale ettiğini söyledi.

Yetkililerden yardım istediklerini belirten Kavak, “Tüm mahalle tedirgin ve uyuyamıyor. Yılanın yakalanmasını istiyoruz. Sadece bizim mahalle değil tüm Fethiye olay nedeniyle tedirgin.” dedi.

“Tavuk koyduk ama çıkmıyor”

Mahalle sakini Aydın Hancıoğlu, bölgede yaşayanların piton nedeniyle çok huzursuz olduğunu dile getirdi. Pitonun sahibi varsa gelip yılanını almasını isteyen Hancıoğlu, “Burada yaşayan insanlara yazık. Her gün insanlar burada bekliyor. Herkes çok perişan. Geliyoruz burada nöbet tutuyoruz. ‘Gece çıkar’ dediler. Tavuk koyduk ama çıkmıyor.” diye konuştu.

Exit mobile version