Muğla Marmaris’te korkutan yangın! Bakan Pakdemirli açıklama yaptı!

Türkiye peş peşe gelen yangın haberleri ile sarsıldı. Antalya Akseki ve Manavgat çevresinde çıkan yangınlardan sonra bir yangın haberi de Ege Bölgesi’nden geldi. Muğla’nın Marmaris İçmeler girişindeki Siteler Mahallesi’nin hemen üst kısmında orman yangını hakkında Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli açıklamada bulundu.

Antalya’da orman yangını için açıklamada bulunan Bakan Pakdemirli iki vatandaşın hayatını kaydettiğini duyurmuştu. Son olarak Ege Bölgesi’nde de yangın çıktığı öğrenildi. Gelen haberlere göre, Muğla’nın Marmaris İçmeler girişindeki Siteler Mahallesi’nin hemen üst kısmında orman yangını başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen kara ve hava araçları yangına müdahale ettiler.

Bakan Pakdemirli açıklama yaptı

Yangın nedeniyle otel ve sitelerde de önlem alındı. Yangın hakkında açıklamada bulunan Bakan Pakdemirli ise “Marmaris’teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, 1 uçakla müdahale ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli Antalya’da hayatını kaybeden vatandaşlar ile ilgili olarak ise “Yangınlarla mücadelemiz devam ediyor. Maalesef Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkiinde ikamet eden iki vatandaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” Açıklamasında bulundu.

Exit mobile version