GündemMuğla Haberleri

Muğla’da akrabalar arasında çıkan kavgada kan aktı: Yaralılar var!

Muğla’da akrabalar arasında kavga çıktı. Akraba çocukları arasında çıkan kavgaya aile üyeleri de dahil oldu. Meydana gelen bıçaklı kavga sonucunda 3 kişi bıçaklanarak, yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Çaltıözü Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, aynı tarlayı sürmek istedikleri ileri sürülen M.A. ve akrabası D.A ile çocukları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce M.A’nın kardeşi T.A, akrabaları D.A. ile çocukları Ş.A. ve H.A’yı bıçakla yaraladı.

3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri de olayla ilgili M.A. ve T.A. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A. çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, T.A. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.