GündemMuğla Haberleri

Muğla’da başından vurulmuş halde bulundu: Polis memuru çıktı!

Muğla’nın Ortaca ilçesinin Gökbel Mahallesi’nde bulunan bir ormanda park halindeki araçta direksiyona yatar vaziyette bir kişi olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

POLİS MEMURU ÇIKTI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma görevlilerince tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği sanılan kişinin 3 çocuk babası polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, olduğu belirlendi.

Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Üçgül’ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

AVUKATLA TARTIŞMIŞTI

Polis memuru Üçgül’ün kullandığı 8.5 milyon liralık otomobil uzun süre gündem oldu.

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, İstanbul Barosu’na üye avukat Fatih Uzun ile trafikte yaşadığı tartışma sonrası gündeme gelmişti. Av. Uzun’un ayağını kırmakla suçlanan Üçgül hakkında dava açılmıştı. Olayın gündeme gelmesi sonrası Üçgül açığa alınmıştı.

Trafikte yaşanan tarışma ile gündeme gelen Üçgül’ün kullandığı Maserati marka aracın ise eşi Özlem Üçgül’e adına kayıtlı olduğu açıklanmıştı. Üçgül yaptığı açıklamada, zayıflama aracı sattığını anılan aracı da kendi kazancı ile satın aldığını açıklamıştı.