Muğla’da feci kaza: 2 sağlık çalışanı hayatını kaybetti!

Muğla2da feci bir trafik kazası meydana geldi. Otomobille kamyonet çarpıştı. Meydana gelen feci kaza sonucunda otomobilde bulunan 2 sağlık çalışanı hayatını kaybetti. Öte yandan kamyonetteki 3 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

OTOMOBİL TARLAYA UÇTU

Kaza, Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Denizli’den Muğla istikametine doğru giden Andaç Güven yönetimindeki kamyonet, kavşaktan dönmek isteyen Cuma Arat’ın kullandığı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki tarlaya uçtu.

2 SAĞLIK ÇALIŞANI HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde otomobil sürücüsü Cuma Arat ile araçtaki Havva Kaplan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cuma Arat ile Havva Kaplan’ın cansız bedeni, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Cuma Arat ile Havva Kaplan’ın ise Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sekreter olarak görev yaptığı öğrenildi.

Öte yandan kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Andaç Güven ve araçtaki 2 kişi ise sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Exit mobile version