Muğla’da feci motor kazası: 2 milyon takipçisi olan fenomen kadın hayatını kaybetti!

Muğla’da feci bir motor kazası meydana geldi. Ünlü Rus moto vlogger Tatyana Ozolina, Muğla’da başka bir motorla çarpışarak kaza geçirdi. Meydana gelen feci kaza sonucunda Tatyana Ozolina, hayatını kaybetti. Genç fenomenin hayatını kaybetmesiyle takipçileri yasa boğuldu.

BAŞKA MOTORLA ÇARPIŞTI

Feci kaza, Muğla’da Milas-Söke yolunda meydana geldi. Dünyaca ünlü Rus Youtuber ve moto vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina, Türkiye turu kapsamında Muğla’ya gitti. Ozolina, Milas-Söke yolunda seyir halinde olan fenomen başka bir motorla çarpışarak yaşamımı yitirdi.

TÜRK MOTORCU AĞIR YARALANDI

Ozolina ve Onur Obut isimli Türk moto vlogger Sarıçay Köprüsü üzerinde çarpıştı. Motosikletlerin 3 kişi oldukları ve aynı grupta yer alan diğer motosikletin kazadan kurtulduğu öğrenildi. Çarpışma sonucu Onur Obut ağır yaralanarak Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tatyana Ivanovna Ozolina ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 2 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Motorlara olan tutkusuyla tanınan Tatyana Ivanovna Ozolina’nın TikTok’ta 5, YouTube da ise 2 milyon takipçisi bulunuyor. Genç fenomenin feci kazada can vermesi sevenlerini yasa boğdu.

Exit mobile version