Muğla’da korkunç olay! 34 yaşındaki erkeğe makyaj yapıp tecavüz ettiler

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Köşk Mahallesi yakınlarında gerçekleşen korkunç olayda, bir erkeğe kadın kıyafeti giydirip makyaj yapan 4-5 kişilik bir grup, cinsel istismarda bulunarak tecavüz etti. Ardından mağduru bağlayıp direkte işkence yaparak ölüme terk ettiler. Yaralı şahıs yoldan tesadüfen geçenler tarafından bulundu.

34 yaşlarındaki erkeği telefonla çağırarak etkisiz hale getiren saldırganlar, mağdura kadın kıyafeti giydirip makyaj yaparak cinsel saldırıda bulundular. İlk etapta tecavüzle yetinmeyen saldırganlar daha sonra mağduru çırılçıplak bir şekilde direğe bağladılar ve işkence yaparak ölüme terk ettiler.

Kalınbağırsağı yırtılmış

Yaralı ve çıplak bir şekilde direğe bağlı halde bulunan mağdur, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek yardım çağrısında bulunuldu. Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanedeki ilk tespitler, mağdurun kalın bağırsağının yırtıldığını ve ağır fiziksel yaralanmalar yaşadığını gösterdi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan mağdur kişiye bunları kimin yaptığı henüz açıklanmadı.

Jandarma ekipleri, olayın faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Saldırganların kimliğiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Exit mobile version