GündemManisa Haberleri

Muğla’da korkunç olay: Gelinini öldürdü daha sonra cesedini yaktı!

Muğla’da kan donduran bir olay yaşandı. 72 yaşındaki adam, gelinini av tüfeğiyle öldürdü. Gelinini öldüren yaşlı adam daha sonra cesedi yaktı. Korkunç olayın ardından harekete geçen ekipler, yaşlı adamı yakaladı.

ÖNCE ÖLDÜRDÜ DAHA SONRA CESEDİ YAKTI

Korkunç olay, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana geldi. Atlıdere Mahallesi’nde yaşayan 72 yaşındaki Kamil Ö. ile gelini Hatice Ö. (46) arasında sabah saatlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın ardından evden çıkan gelin, evin yanında bulunan ahıra gitti. Kayınpederi de av tüfeğiyle ahırda bulunan gelinine ateş açtı. Daha sonra Hatice Ö.’nün cesedini yakıp olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Hatice Ö.’nün hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Hatice Ö.’nün cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaçan cinayet zanlısı Kamil Ö. ise jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda kullandığı tüfekle yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.