Muğla’da operasyon: Çok sayıda kişi gözaltına alındı!

Muğla merkezli 3 ilde rüşvet alarak kaçakçıklık yapan vatandaşlara yönelik operasyon düzenlendi. Fethiye’de kaçak yapılara hafriyat taşıdığı tespit edilen kamyonların rüşvet karşılığında kontrol geçiş noktasından geçişinin sağlandığı aralarında Jandarma, zabıta ve belediye personelinin olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

RÜŞVET VERİLDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Turunçpınarı mevkii ile Karagözler Mahallesi’nde halkın kullanımına tahsisli koylarda usulsüz yapılaşmanın olduğunu, kamu görevlilerince düzenlenen tutanaklara rüşvet karşılığında etki edildiği belirledi.

Ekiplerin yaptığı çalışmada, olası bir imar barışından faydalanmak adına başlanan kaçak yapılara hafriyat taşıyan kamyonların, bazı zabıta görevlileri ile jandarma personelinden oluşturulan kontrol noktasında verilen rüşvetin ardından geçiş yaptığı tespit edildi.

12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında Muğla merkezli İstanbul ve Kocaeli’nde eşzamanlı operasyon düzenleyen ekipler, aralarında Fethiye Belediyesinde görevli 3 zabıta memuru, 2 jandarma personeli ve 1 belediye işçisinin de olduğu 12 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Exit mobile version