GündemMuğla Haberleri

Muğla’da uyumak için evinin terasına çıkan kişi hayatını kaybetti!

Muğla’da acı bir olay meydana geldi. Uyumak için evinin terasına çıkan kişi, düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay, Muğla’nın Ula ilçesinde saat 07.20^da Karabörtlen Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kişinin hareketsiz olarak yattığını görenler durumu ekiplere bildirdi. Bunun üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

TERASINDA UYURKEN DÜŞEREK ÖLDÜ

Jandarma, ölen kişinin, bulunduğu çalılık alanın yan tarafındaki 2 katlı evde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Fedai Yavuz olduğun belirledi. 3 ay önce açık kalp ameliyatı olduğu tespit edilen Yavuz’un, sıcak hava nedeniyle çıktığı evinin 3 metre yüksekliğindeki terasında yatarken düşerek hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından Fedai Yavuz’un cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.