Muğla’da yolcu otobüsüne yapılan operasyonda 2 kilo esrar ele geçirildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde emniyet güçleri uyuşturuca göz açtırmıyor. Narkotik köpeğiyle birlikte yapılan operasyonda bir yolcu otobüsünde 2 kilo esrar ele geçirildi.

Muğla’da Narkotik ekipleri uyuşturucu ticaretine dur demeye devam ediyor. Yapılan operasyonlarda bugüne kadar çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken birçok kişi de gözaltına alındı.

Bu bağlamda Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yolcu otobüsünde narkotik köpeğiyle yapılan aramada, gizli bölmelere yerleştirilen 2 kilo 912 gram kubar esrar ele geçirildi. Aralarında muavinin de olduğu 3 kişi, gözaltına alındı.

Marmaris- Muğla yolunun 21’inci kilometresindeki Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası’nda ihbarı değerlendiren ekipler, Siirt’ten gelen yolcu otobüsünü durdurdu. Narkotik köpeğiyle yapılan aramalarda; otobüste gizli bölmelere kokmaması için baharatlanıp, 5 kat alüminyum folyo ile sarılarak, yerleştirilen 2 kilo 912 gram kubar esrar bulundu. Muavin N.T. (30), ekiplere paketlerin Marmaris girişinde teslim alınacağını söyledi. Bunun üzerine jandarma ekipleri, otobüsü takip etti. İlçe girişine 11 kilometre uzaklıktaki kara yolu kenarında, aracın yanında duran otobüsten inen muavinin paketleri teslim ettiği sırada, 2 kişi yakalandı. Ele geçirilen esrar, imha edilmek üzere Marmaris Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edildi. Gözaltına alınan muavin N.T. ile S.K. ve S.O., sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Exit mobile version