Muğla’dan Anlamlı Hareket! İhtiyaç Sahiplerine Kara Kış Desteği!

Muğla Büyükşehir Belediyesi anlamlı bir harekete imza attı. İhtiyaç sahibi Muğlalı halkı unutmayan Belediye, “Kara Kış Destek Paketi” hazırladı. Binlerce Muğlalı ailenin yüzünü güldüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, paket kapsamında toplamda 2 milyon 94 bin 400 TL destek sağladıklarını belirtti. İşte Kara Kış Destek Paketi’nin detayları…

Belediye Başkanı Açıkladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kara kış destek paketiyle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu. Bu paketin içinde yapılan açıklamaya göre yakacak, maddi ve gıda yardımı yapılıyor. Ayrıca öğrencilere eğitim yardımı, üreticiler için fide, fidan, sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşlar için barınma desteği, hasta, engelli, yatağa bağımlı vatandaşlar için evlerinde tedavi, küçük tadilat ve kişisel bakım ihtiyaçları konusunda destek sağlandığı ifade edildi. Bin aileye 10.125 çuval yakacak desteği sağlanırken 1904 aileye 2 milyon 94 bin 400 TL destek ödemesi yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ellerinden geleni yaptıklarını, yakacaktan sağlığa kadar birçok alanda ihtiyaç sahiplerine yardım ettiklerini belirterek; “Mevsim şartlarının ağırlaştığı bu günlerde halkımızı kara kışın olumsuz şartlarından etkilenmemesi için desteklemeye çalışıyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı kış şartlarına ezdirmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizler yerel yöneticiler olarak ancak belli noktalara kadar çalışmalar yapabiliyoruz. Vatandaşlarımızın yakacak, nakdi, sağlık ve sosyal olarak desteklenmesi için ürettiğimiz projelerle elimizden geldiğince bu desteklemeleri yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Exit mobile version