Ege HaberleriGündemMuğla HaberleriYerel Haberler

Muğla’nın Yüksek Kesimleri Kara Teslim Oldu! Mücadele Devam Ediyor

Muğla kara kışa teslim oldu. Muğla’nın yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı sebebiyle yollar ulaşıma kapandı. Muğla’nın yüksek kesimlerinde yaşayan vatandaşlar yoğun kar yağışı sebebi ile evlerinde mahsur kaldı.

Yoğun Kar Nedeniyle Yollar Ulaşıma Kapandı

Kara kış ülkemize giriş yaptı. Ülkenin dör bir yanı karlı ve soğuk havaya teslim olurken dört bir yandan kapanan yolar ve kesilen ulaşım haberleri gelmeye başladı. Muğla’nın yüksek kesimlerinde yaşanan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı sebebi ile kapanan yollar, Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından ulaşıma açılmaya başladı.

Muğla’nın Yüksek Kesimlerinde Kar Küreme Çalışmaları Devam Ediyor

Yoğun kar yağışı sebebi ile özellikle  Kavaklıdere, Menteşe, Köyceğiz ve Seydikemer ilçelerinin yüksek kesimlerinde gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar süren kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Birçok yol ulaşıma kapandı. Kapanan yollar, Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından kar küreme çalışması ile açılmaya çalışıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre ulaşıma kapanan bölgelerde kar küreme çalışmaları devam ediyor. Bu bölgelerde kapalı kırsal mahalle yolunun bulunmadığı, önümüzdeki hafta Salı gününe kadar sürmesi beklenen kar ve yağışlı hava nedeniyle ekiplerin 24 saat görevlerinin başında olacağı açıklandı.