Muhtarlar Huzurun Devamı Için Karşıyaka Emniyeti Ile Buluştu 

Karşıyaka’daki muhtarlar İlçe Emniyet Müdürlüğü yöneticileri ile bir araya gelerek Karşıyaka’da huzurun devamı için görüştü. 

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı, Donanmacı Mahalle Muhtarı Coşkun Zenginer’in isteği üzerine Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü yöneticileri mahalle muhtarları bir araya gelerek ilçenin sorunları ve bu sorunların çözümüne ilişkin bilgi alışverişinde bulundu. Asayiş, Narkotik, Trafik ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünü temsilen bölge amirlerinin de katıldığı toplantıda vatandaşların istek ve şikayetleri ele alındı. 

Huzur için tüm güçler devrede 

Vatandaşların istek ve şikayetleri ilgili birimlere iletilerek konuların değerlendirilmesi yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu sorunların çözümüne ilişkin yapılacak planlamaları muhtarlarla paylaşarak, Karşıyaka İlçesinde huzurun sağlanması noktasında tüm güçleriyle sahada olduklarını belirtti. 

Muhtarlardan Karşıyaka Emniyetine teşekkür 

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Zenginer Karşıyaka İlçe Emniyet müdürlüğünün çalışmalarından memnun olduklarını belirterek şunları söyledi. “Vatandaşlarımızdan gelen istek ve şikayetleri muhtarlarımızla birlikte İlçe emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Kaçanoğlu’na ilettik. Sağ olsunlar kendileri bizi dinlemek için zaman ayırdılar. Asayiş, Narkotik, Trafik ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünü temsilen bölge amirlerinin de katılımlarına yardımcı oldu. Müdürümüzün dediği gibi Karşıyaka’da huzurun sağlanması noktasında tüm güçleriyle sahadalar zaten. Vatandaşlardan gelen istek ve şikayetlerin çözümü için planlama yapıldı. Başta Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Kaçanoğlu olmak üzere tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.” 

Exit mobile version