Müjde resmen duyuruldu: 38.000 TL’ye kadar çıktı

Yapı Kredi, emeklilere ve kamu çalışanlarına yönelik bir düzenleme yaptı. Bu düzenlenern kampanya kapsamında rekor bir promosyon ödemesi gerçekleştirildiği velirtilerek Gaziantep’teki muhtarlarla yapılan anlaşma sonucunda, toplamda 735 muhtar  38 bin 200 TL promosyon ödeneceği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak ödemelerin emekliler ve kamu çalışanları arasında büyük bir memnuniyet yarattığı belirtilerek promosyon tutarının artması oldukça güzel bir haber olarak duyuruldu.

15 BİN LİRAYA KADAR ÖDEME VAR

Ayrıca Garanti BBVA, emeklilere 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon imkanı sunduğu belirtilerek kampanya kapsamında, 31 Mayıs 2024’e kadar geçerli olan bu promosyonla, emekli aylığını Garanti BBVA’dan alanlar 10 bin TL’ye kadar olanlar için 6 bin 250 TL, 20 bin TL ve üstü alanlar için ise 15 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi.

ZİRAAT BANKASI DA DUYURDU

Bunun yanı sıra Ziraat Bankasından da promosyon haberi geldi. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru doğrultusunda SGK emekli maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlar, 3 yılda bir olmak üzere toplamda 12 bin TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabilecekleri bildirilerek bu promosyon, maaşlarını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alacaklarına dair taahhüt vermeleri şartıyla verildiği vurgulandı.

Exit mobile version