Müjdeli Haber Zuhal Topal’dan Geldi! Ünlü Sunucu MasterChef 2022’nin Jüri Üyelerini Açıkladı! Ne Zaman Ekranlarda Olacağı Belli Oldu!

Tv8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef 2022 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star’ın ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, MasterChef’in hakkında sürpriz açıklamalar yapmıştı. Son bombayı ise Zuhal Topal patlattı ve MasterChef 2022’nin jüri üyelerini açıkladı. MasterChef 2022 için çekimlerin başladığını söyleyen Zuhal Topal, seyirci ile buluşulacak tarihi açıkladı.

Tüm Türkiye’de en çok izlenen yemek programlarının başında gelen MasterChef, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana oldukça fazla sıkı takipçisi bulunan MasterChef’in yeni sezonu ile ilgili ayrıntılar tek tek belli oluyor.

Zuhal Topal Müjdeyi Verdi

Survivor All Star’ın ada konseyinde bulunan Acun Ilıcalı, MasterChef’in yeni sezonu için açıklamalarda bulunmuş ve 2022 sezonunun yayınlanacağı tarihi duyurmuştu. Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, MasterChef 2022 hakkında yeni açıklamaların ardı arkası kesilmiyor.

Zuhal Topal ile Yemekteyiz isimli programının sunuculuğu yapan Zuhal Topal, Tv8 ekranlarında seyirci ile buluşacak MasterChef’in yeni sezonu hakkında açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz cuma günü final yapan Zuhal Topal ile Yemekteyiz programında açıklamalar yapan Zuhal Topal, MasterChef’in jüri üyelerini duyurdu.

Jüri Üyeleri ve Yayın Tarihi Belli Oldu!

Milyonlarca kişi tarafından heyecan ile beklenen MasterChef 2022’nin yapımcılığını yine Acun Medya üstlenecek. Zuhal Topal’ın yaptığı son açıklamaya göre jüri üyelerinde bir değişiklik olmadı. Sevilen yemek programının çekimlerinin başladığını duyuran Zuhal Topal, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun bu sene MasterChef 2022’de tekrar jüri olacaklarını açıkladı. Açıklamayı yaparken ünlü şeflerin selam söylediğini ifade etti.

En sevilen yemek programlarının başında gelen MasterChef, temmuz ayında sevenleri ile buluşacak. Survivor’un sezon finali yapmasının hemen ardından, ekranlarda MasterChef yerini alacak.

 

 

Exit mobile version