Magazin

Murat Boz’un yeni imajı herkesi şaşkına çevirdi; “Ne bu hal Murat, hemen çıkar onları” yorumları gırla!

Şimdilerde yeni dizisi Zeytin Ağacı ile bir an olsun gündemlerden düşmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, dizide Toprak isimli bir genç adamı canlandırmıştı. Canlandırdığı karakterin gençlik yıllarında saçlarına rasta kaynak taktığı görülen Murat Boz’un farklı imajı sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Murat Boz’un farklı imajını kabullenemeyen sosyal medya kullanıcıları; “Ne bu hal Murat, hemen çıkar onları” yorumlarında bulundu.

KIRK ÜLKEDE İLK 10’A GİRDİ

OGM Pictures imzası ile 28 Temmuz 2022 tarihinde yayın hayatına başlayan Zeytin Ağacı dizisi, Netflix isimli dijital yayın platformu aracılığıyla seyircisi ile buluşmuştu. Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu Zeytin Ağacı dizisinin senaryosunu ise; Elveda Rumeli, Atiye gibi başarılı işlere imza atan Nuran Evren Şit kalem aldı. Globalde Another Self ismi ile yayına giren Zeytin Ağacı dizisi, ilk günden tam kırk ülkede en çok izlenen ilk 10 yapım arasına girdi. Kırk ülkede aynı anda en çok izlenen ilk 10 yapım arasına giren ilk Türk yapımı olan Zeytin Ağacı dizisinde en çok dikkat çeken ise, Murat Boz’un yeni tarzı oldu.

OYUNCULUK PERFORMANSLARI SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Özellikle oyunculuk performansları ile dikkat çeken Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün (Ada), Seda Bakan (Leyla), Boncuk Yılmaz (Sevgi), Murat Boz (Toprak), Fırat Tanış (Zaman), Rıza Kocaoğlu (Tevfik Fikret), Füsun Demirel (Mukaddes), Serkan Altunorak (Selim) ve Umut Kurt (Erdem) isimli iddialı oyuncular yer aldı. Diziye Tuba Büyüküstün ile Murat Boz arasındaki sevişme sahnesi damga vururken, o sahne kadar konuşulan ikinci bir detay ise, Murat Boz’un yeni saçları oldu.

MURAT BOZ’UN KAYNAKLI SAÇI BEĞENİLMEDİ

Canlandırdığı Toprak karakterinin gençlik yılları için saçlarına rasta kaynak yaptıran Murat Boz, diziyi izleyen sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Murat Boz için; “Ne bu hal Murat, hemen çıkar onları” yorumlarında bulunan sosyal medya kullanıcıları, ünlü ismin farklı imajını pek de beğenmedi.