Murat Dalkılıç’tan flaş hamle! Gönlünü Hande Erçel’in yakın arkadaşına kaptırdı..

Güzel oyuncu Hande Erçel ve pop müziğinin başarılı yorumcusu Murat Dalkılıç magazin dünyasının gündeminden düşmeyen, bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı. Hande Erçel ayrılık sonrası gönlünü Kerem Bürsin’e kaptırırken Murat Dalkılıç için de ortalığı karıştıracak bir aşk iddiası gündeme geldi.

Aşk hayatında bir türlü aradığını bulamayan Dalkılıç büyük aşk yaşadığı ve dünya evine girdiği eski eşi Merve Boluğur’dan 2017 yılında boşanmıştı. Daha sonra Hande Erçel ile gündemden düşmeyen bir birliktelik yaşadı. Başlarda magazin dünyası tarafından reklam amaçlı ortaya çıkan bir ilişki olduğu düşünülse de uzun süre birliktelik yaşayan çift geçtiğimiz sene yollarını ayırdı.

Merve Boluğur’dan sonra Hande Erçel ile olan ilişkisine tepki gösteren hayranlarının sayısı fazlaydı. Şimdi öyle bir iddia ortaya atıldı ki Erçel’in hayranları şoke olacak. Dalkılıç bugünlerde Hande Erçel’in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile anılıyor.

Şarkılarla aşka geldi

Yalıkavak Miya Beach’te bu sezon ilk kez dinleyici karşısına çıkan Dalkılıç iddialar hakkında sessizliğini korudu. Konseri izleyenler arasında oyuncu ve Erçel’in yakın arkadaşı Sitare Akbaş’ın da olması aynı zamanda ikilinin sürekli göz göze gelerek şarkılar söylemesi aşk iddialarını daha da alevlendirdi. Her iki taraftan da konuyla ilgili açıklama gelmedi. Hande Erçel’in bu ilişkiyi nasıl karşılayacağı da merak konusu oldu..

Müzik bir daha susmasın

Dinleyicisi ile uzun süre sonra buluşabilen Dalkılıç canlı konser vermeyi özlediğini belirtti. Pandeminin etkisiyle sahnelerden uzak kalmak zorunda kalan sanatçı hayranlarıyla buluştuğu için hayli mutlu görünüyordu. Konsere özlemini belirten sanatçı, “Umarım hepimiz için güzel bir yaz olur ve yine umarım müzik yeniden hiç ama hiç susmaz” diye ifade etti duygularını.

Exit mobile version