Mustafa Topaloğlu’ndan gelen itiraf, herkesi şaşkına çevirdi: Kardeşim ile bir olup Mahsun Kırmızıgül’e oda vermişler, kendi şirketimde çalışan oldum!

Sesi ve dikkat çeken tavırları ile yıllardır magazin gündeminden düşmeyen Mustafa Topaloğlu, geçtiğimiz günlerde eşinin rahatsızlığı ile adından söz ettirmişti. Topaloğlu’nun eşinin karnını çıyan ısırmış ve genç kadın apar topar hastaneye kaldırılarak ölümden döndürülmüştü. Zorlu süreci atlatan Mustafa Topaloğlu, geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına konuk oldu. Kariyer yolculuğuna ve özel hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Topaloğlu, yıllar önce kurulan Prestij Müzik’e ilişkin şok edici itiraflarda bulundu.

Kardeşi ile birlikte kurmuş olduğu şirketin, piyasada ki haksızlıklara karşı kurulduğunu anlatan Topaloğlu, ihanete uğradığını itiraf etti. Topaloğlu’nun, aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu kişiler ile ilgili söyledikleri olay oldu.

“Haksızlığa Karşı Kurdum!”

Yıllar önce Unkapanı’nda plak şirketlerinin bestekarlara haksızlık yaptıklarını fark ettiğini söyleyen Mustafa Topaloğlu, bu düzene karşı gelerek kardeşi ile birlikte “Nokta” ismini verdikleri bir müzik şirketi kurduğunu söyledi.

“Amerika’ya Gittim Olan Olmuş!”

Şirketi kurduktan bir süre sonra Amerika’ya gittiğini söyleyen Mustafa Topaloğlu, döndükten sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirtti. Kardeşine ve onun bir arkadaşına şirketten hisse verdiğini ve kardeşinde imza yetkisinin bulunduğunu söyleyen Topaloğlu, kendisi Amerika’dayken kardeşinin kullanıldığını ve geri döndüğünde bir hissesinin bile olmadığını açıkladı.

Kardeşinin iyi niyetli biri olduğunu belirten Topaloğlu, sahip olduğu imza yetkisinin arkadaşları tarafından kötüye kullandırıldığını ve bunun sonucunda da kurduğu şirkette çalışan pozisyonuna düşürüldüğünü ifade etti.

“Mahsun Kırmızıgül’ün Odası Vardı!”

Mahsun Kırmızıgül’ü kendilerinin keşfettiğini belirten Mustafa Topaloğlu, Amerika’da olduğu dönemde Mahsun Kırmızıgül’e bir oda verildiğini, kendisine verilmediğini söyledi. Onu, 50 milyon TL’lik şirketinden eden isimlerden birinin de Mahsun Kırmızıgül olduğunu iddia eden Topaloğlu, bu iddiası ile ortalığı karıştırdı.

Exit mobile version