Müteahhitler Kararı Aldı! 2 Eylül’de İnşaatlar Durdurulacak

İnşaat sektöründe artan fiyatlar vatandaşları olduğu kadar müteahhitleri de zora sokuyor. Son dönemlerde artan inşaat malzeme fiyatları cep yakmaya devam ediyor. Çimento sektöründe fiyatların bir türlü düşmemesi nedeniyle müteahhitler 2 Eylül Perşembe günü devam eden tüm inşaatların durdurulması yönünde karar aldı. Alınan bu kararı İnşaat Müteahhitleri Konfederasyon Başkanı Tahir Tellioğlu duyurdu.

 

Açıklama Sonrası İMKON Hesapları Kapatıldı

Dünya Gazetesi’nin haberine göre şu an devam eden tüm inşaatların 2 Eylül Perşembe gününden itibaren durdurulması kararı çıktı. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, yaptığı açıklamada, “Kıymetli arkadaşlar maalesef İMKON ve genel sekreterliğimizin hesabını da kapatmışlar. Muhtemelen benimkini de kapatabilirler. Çok önemli değil, biz her türlü mücadelemizi anladıkları dilden yaparız. Sizden tepki olarak yaptığım açıklamaları paylaşmanızı ve altında destek yorumlarınızı rica ediyorum.” ifadelerini kullandı. Bu karara göre 2 Eylül Perşembe günü devam eden tüm inşaatlar durdurulacak. Kararın nasıl uygulanacağı merak konusu oldu.

Yapılan açıklama sonrası İMKON resmi sosyal medya hesabı kapatıldı. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, “Kıymetli arkadaşlar maalesef İMKON ve genel sekreterliğimizin hesabını da kapatmışlar. Muhtemelen benimkini de kapatabilirler. Çok önemli değil, biz her türlü mücadelemizi anladıkları dilden yaparız. Sizden tepki olarak yaptığım açıklamaları paylaşmanızı ve altında destek yorumlarınızı rica ediyorum.” ifadelerini kullandı. Ardından Mersin, Antalya ve Elazığ İMKON’un resmi hesapları da kapatıldı.

 

 

Ard arda kapanan hesapları İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu duyurdu. Tellioğlu, Genel Sekreteri Alaattin Çakır’ın da resmi sosyal medya hesabının kapatıldığını, “İMKON Genel Sekreteri Genel Sekreteri Alaattin Çakır Başkanımızın da Twitter hesabının haksızca, ifade özgürlüğünün kısıtlanmasını milletimizin sesine pranga vurulması olarak algılıyor ve şiddetle kınıyoruz” ifadeleri ile duyurdu.

Exit mobile version