Mutfak Alışverişine Çıkacak Vatandaşlara Duyuru Yapıldı: Bugüne Özel Sebze Meyvelerde Büyük İndirim

Artan gıda ve temel ihtiyaç ürünleri fiyatları sonrası dar gelirli vatandaşlar alışveriş yapmaya zorlanır hale geldi. Zincir marketlerde, pazarlarda ve online uygulamalarda yaşanan fiyat artışları mutfak alışverişi yapacak vatandaşların cebini yakmaya devam ediyor.  Artan ürün etiketleri sayesinde vatandaşlar temel gıda ürünlerini almaya zorlanır hale geldi. Vatandaşlar uygun fiyatlı ürünleri araştırmaya başlıyor.

Özellikle son dönemlerde oratya çıkan ve pandemi dönemi ile vatandaşlara sağladığı kolaylık ile herkes tarafından tercih edilen online alışveriş uygulamaları vatandaşlara evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı ürün ve oldukça geniş kampanya imkanlarını sunuyor. Özellikle son günlerde uygun fiyatlı ürünler ile bilinen uygulama İstegelsin vatandaşlara sunduğu kampanyalı fiyatlar ile vatandaşlara uygun fiyat etiketli ürünler sunmaya devam ediyor.

İstegelsin Sebze Meyve Kampanyası

Özellikle pandemi dönemi ile başlayan ve vatandaşlara oldukça kolaylık sağlayan online alışveriş uygulaması İstegelsin’den vatandaşlara güzel haber geldi. Son zamanlarda artan ürün fiyatlarına karşı İstegelsin uygulaması her gün birçok üründe kampanya yapmaya devam ediyor.

İstegelsin uygulaması bu Perşembe sebze ve meyvelerde vatandaşlara büyük indirim sunacak. Patatesten, portakala, muzdan, maydanoza pek çok sebze ve meyvede uygun fiyatlar bu Perşembe İstegelsin uygulamasında.

Exit mobile version